Делио Роси: Ще говоря с ръковоството дали оствам

Делио Роси: Ще говоря с ръковоството дали оствам

Novsport

24-05-2018, 23:10

Ще говоря с ръковоството дали оствам, заяви треньорът на Левски Делио Роси, след като тимът му победи с 4:1 Черно море в бараж за Лига Европа.

“Бяхме по-добри с изключение на пет минути, в които изпуснахме нещата. Странно ми се вижда 10-ият да има право да участва на бараж за Европа, но такива са правилата. Заслужаваме да играем в Европа. След Купата ни беше трудно, но съм щастлив, че постигнахме нашата цел - да се класираме за евротурнирите. Доволен съм, но трябва да работим, за да настигнем двата отбора, които са преди нас", обясни той.

"Трябваше ни време да заиграем офанзивния футбол, който аз искам. Тук много се говори за офанзивен футбол, но да пуснеш 10 човека в атака не така, както аз виждам нещата”, каза още Роси.

"Този мач бе важен най-вече заради футболистите. Два отбора са преди нас и явно са били по-добри. Съжаляваме, че не спечелихме Купата. Независимо дали ще съм аз или някой друг, футболистите заслужават да останат. Не ме интересува какво говорят другите - вървя по моя път и по начина, по който работя” завърши специалстът.

Източник: Novsport

Последни новини