Дерменджиев: Не съм притеснен за поста си, успехите държат треньора

Дерменджиев: Не съм притеснен за поста си, успехите държат треньора

Novsport

26-04-2019, 22:54

 Аз съм треньор, върша си професионално работата. Естествено, успехите държат треньора. Не съм притеснен за поста си, коментира треньорът на Левски Георги Дерменджиев след загубата с 1:2 от Берое на "Герена" в мач от 31-ия кръг на Първа лига. 

„Футболът се играе на голове. През първото полувреме нито ние имахме големи възможности, нито Берое имаха. Успяхме да поведем и много, много бързо получихме изравнителен гол. Каквото и да сме правили, каквото и да сме пропускали, получихме два гола, което са минус за нас”, каза още специалистът.

„Както и да го анализирам изравнителния гол си беше един шанс в полза на Берое”, добави той.

„Не бяхме обре подредени при второто попадение. Не успяхме да неутрализираме ситуацията”, каза още Дерменджиев.

Той коментира и дали слуховете за смяната му с Петър Хубчев и дали са отражение: "Не искам да се оправдавам точно с това. Винаги се отразява, когато има такъв негативизъм спрямо отбора.”

„Негативна серия от четири мача без победа вкъщи не е за първи път. Играчите понасят голяма отговорност и има психологически стрес. Мисля, че с времето това може да се преодолее. Фактът, че всеки иска сам да решава мача, не е добре и е показателно”, завърши треньорът на Левски.

Източник: Novsport

Последни новини