Десподов: Разочарован съм, че не можах да зарадвам невероятните ни фенове

Десподов: Разочарован съм, че не можах да зарадвам невероятните ни фенове

Novsport

05-05-2018, 22:31

„Разочарован съм от себе си, защото не можах да зарадвам феновете заради малшанса си пред гола.“

Думите са на Кирил Десподов, който нацели гредата през второто полувреме при нулевото равенство между ЦСКА и Лудогорец на Националния стадион в мач от XXXIII кръг на Първа лига.

„Мисля, че направих правилното нещо в ситуацията, но топката се удари в гредата и после съперник я изчисти. Исках да я вкарам тази топка, вече я виждах във вратата… Перфектен пас от Манолев, даже два пъти ми я даде, но втория път ме изпревари десният бек на Лудогорец, жалко", каза той.

"Контузията ми отшумя точно, когато всичко беше загубено. Голямо разочарование е за мен, че не можах да помогна на отбора в най-тежкия момент, като например полуфинала за Купата на България“, каза Десподов по повод отпадането от Левски, а после бе запитан какво е чувството да играеш пред 25 000 на „Васил Левски“.

„Не мога да опиша чувството, аз 95 бях постоянно настръхнал, защото тези фенове са невероятни. Респект за тях. Искам да им кажа, че нищо не е загубено и да не се отказват – догодина продължаваме да гоним шампионската титла.“

Източник: Novsport

Последни новини