Десподов с шокиращи думи: Гоерги Петков извика на Александров да ми счупи крака!

Десподов с шокиращи думи: Гоерги Петков извика на Александров да ми счупи крака!

Novsport

02-12-2018, 19:51

 Нападателят на ЦСКА Кирил Десподов бе много разочарован от съдийството и отношението на стража Георги Петков към него в днешната среща със Славия.

"Червените" загубиха с 1:0 от тима за Златомир Загорчич, а Десподов имаше претенции към някои отсъждания на главния съдия. Талантът на "червените" разкри доста грозна проява на Георги Петков, който се е провикнал на своя съотборник Сашо Александров да счупи крака на Десподов.

"Като не вкарваш, ще ти вкарат. Изпуснахме две ситуации през първото полувреме. Славия се възползва от една грешка. Преди да ме удари десният бек, Гошо Петков се провикна отвън: "Счупи му крака". Глезенът ми в момента е много надут. Това не е добре за футбола. Не може един вратар с толкова голяма кариера да говори така. Досега имах уважение към него, но вече не. За съжаление, двамата сме съотборници в националния отбор. Това е недопустимо. Нека признае, ако е мъж.

Какво да коментирам този съдия? Според вас имаше ли дузпа? Дай да си говорим честно. За съжаление, съдиите помогнаха на Славия и не за първи път. Как да имаш желание да играеш. Аз съм на 22 години и съм разочарован. Не искам да говоря. Много е жалко, че се оправдаваме със съдии. Говорим с факти. Имаше дузпа срещу Малинов. Радвам се, че ще играем с добри отбори с националния ни тим. Нека се концентрираме върху ЦСКА. Радвам се, че помагам на националния отбор", коментира Десподов.

Източник: Novsport

Последни новини