Десподов: Съдията игра за Левски

Десподов: Съдията игра за Левски

Novsport

06-04-2018, 22:26

 Звездата на ЦСКА Кирил Десподов обяви, че само червеният картон на Жеферсон е бил заслужен в днешния мач срещу Лудогорец. Останалите картони са вдигнати, защото на рефера Станислав Тодоров “така му е казано на човека”. 

В жълто бяха декорирани Манолев, Енрике, Бодуров и Каранга, а реферът спести втори жълт картон на последния, както и на Малинов.

От Лудогорец жълтия цвят видяха петима футболисти - Дяков, Марселиньо, Мисиджан, Кампаняро и Шверчок.

“Голът ми е хубав, но резултатът не е добре. Не мога да кажа защо загубихме. Останахме с човек по-малко и беше много тежко. Много тичане. Нашари ни всички с картони за следващия мач. На Жеферсон не беше умишлено - имаше си втори жълт и червен. За другите картони явно така му е казано на човека”, каза Десподов, който се закани, че въпреки успеха на орлите с 3:2 и преднината им от шест точки пред червените, нищо не е приключило. 

“Не мога да кажа, че е шампионски мач, защото има още 10 срещи. Много мъжки мач, вътре беше битка. Обаче тази битка не приключва днес. Само това ще кажа. 

Ще се борим докрай. Такъв ни е манталитетът. В сряда ще е доста тежко. Не мислим, че ще е лесно срещу Левски. Ще видим. 

Много нерви днес, утре почиваме. После ще говорим, защото сега сме много афектирани. Дано всичко да е наред с контузията и да мога да играя в сряда”, пожела си в заключение Десподов.

Източник: Novsport

Последни новини