Десподов: Целта пред ЦСКА е титла!

Десподов: Целта пред ЦСКА е титла!

Novsport

26-08-2018, 23:42

Не бяхме навели главите след загубата от Лудогорец. Знаехме, че има много мачове и е рано да се говори за титла. Това е целта пред нас, но и пред Лудогорец и Левски”, заяви героят за ЦСКА в мача с Верея (4:0) Киорил Десподов.

„Не мисля, че подценихме Верея. Те излязоха, за да не ги победим с голям резултат и в началото бавеха времето, сякаш се бяха примирили, че ще ги победим. Ние го усетихме това и се възползвахме - четири гола е идеално”, бяха първите думи на нападателя.

„Важно е, че отбелязахме ранен гол, тъй като, при 0:0 противникът вярва, че може да спечели нещо в София. Говорихме в съблекалнята и бяхме наясно с това”, продължи той.

„Разбрахме преди мача, че Лудогорец е направил 0:0. Левски също върви добре и е първи, така че тази година ще е доста интересна и не трябва да се концентрираме само върху Лудогорец”, каза още Десподов.

Той отговори и на въпрос дали вярва, че ще получи повиквателна за националния отбор на България. Селекционерът на „лъвовете” Петър Хубчев наблюдава срещата от трибуните на „Българска армия”.

„Дано му е харесало представянето ми. За мен е мечта да играя за националния отбор на България”, завърши Кирил Десподов.

Източник: Novsport

Последни новини