Джакпот за Левски дори и да изпусне Меси

Джакпот за Левски дори и да изпусне Меси

Novsport

20-03-2019, 08:26

Левски няма да остане капо от Еркебулан Сейдахмет, дори ако не се възползва от опцията да го откупи, научи „Меридиан мач".

„Сините" са вкарали предвидлива клауза в договора си с Уфа. Тя гласи, че на „Герена" ще вземат процент при следващ трансфер на Еркебулан Сейдахмет. В момента той играе в Левски като преотстъпен до края календарната 2019 година.

Меси, както го наричат в родината му, дори записа първи минути в родното първенство при победата над Верея с 4:3. Те го вкараха в историята на клуба като чужденец номер 120, който се е подвизавал за „сините" в официален мач. Очаква се в следващите срещи той да получи по-голям шанс, след като в последно време играта на Жерсон Кабрал е на приливи и отливи.

Според запознати от Уфа са поставили на Еркебулан Сейдахмет доста сериозна цена. Руснаците са искали 2 милиона евро от казахстанските клубове, които са се опитали да го върнат в родината му. Нищо, че в Уфа той е бил със статута на резерва и почти не му е даден шанс за изява.

Сайтът „Трансфермарк" пък го оценява на 300 000 евро. Самият футболист бе категоричен, че гледа на Левски като на трамплин, който може да го прати в по-силен отбор и явно не смята да се връща обратно в Уфа.

Източник: Novsport

Последни новини