Димитър Пиргов се завръща за Ботев (Пд) във Враца

Димитър Пиргов се завръща за Ботев (Пд) във Враца

Novsport

23-10-2018, 10:00

Централният защитник Димитър Пиргов ще се завърне сред титулярите за гостуването на Ботев Враца в събота. Мачът на стадион "Огоста" в Монтана е от 17:30 часа. Бранителят лекуваше контузия през миналата седмица и заради това остана на пейката при успеха с 2:1 над Черно море. Старши треньорът Николай Киров-Белия реши да не рискува с включването му. Така като партньор на Кристиан Димитров срещу моряците излезе левият бек Йордан Минев. Това не е първи случай, в който Минев играе като централен защитник за жълто-черните.

Срещу Ботев Враца той ще се върне на левия бек, а Филип Филипов ще остане резерва.

Днес Белия ще изгледа на живо в Коматево реванша на юношите старша възраст срещу Левски за Купата на БФС. Мачът е от 14:00 часа.

Феновете на Ботев Пловдив стягат редиците за гостуването на Берое от турнира за Купата на България. Очаква се голям брой бултраси да подкрепят жълто-черните в този мач. КПБП вече организира екскурзия за въпросния мач, който е на 1 ноември.

"Скъпи ботевисти, "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" организира пътуване до Стара Загора за мача от турнира за Купата на България. Двубоят ще се състои на 01.11.2018 с начален час 19:00. Цената на пътуването е 8 лв. за членовете на КПБП и 10 лв. за всички останали. Сборният пункт е в 16:30 ч. пред cт. "Христо Ботев", а тръгването в 16:45 ч. Можете да се запишете в магазина на ул. "Нестор Иванов" 1. Трябва да предоставите име и фамилия, телефон за връзка и да заплатите сумата. Крайният срок за записване е до 19:00 ч. на 30.10".

Източник: Novsport

Последни новини