Димитър Рангелов: С радост бих се върнал в Славия

Димитър Рангелов: С радост бих се върнал в Славия

Novsport

03-08-2018, 21:40

С радост бих се върнал в Славия, обяви нападателят Димитър Рангелов. 35-годишният стрелец е желан от родния си клуб, но сам призна, че му предстои пътуване до Истанбул, където ще води преговори с бившия си отбор Юмраниеспор. Ако нещата не се развият добре, ще подпише с "белите".  

"Ще се радвам ако мога да помогна на тези момчета да израснат още повече и да ходят в чужбина да играят голям футбол“, заяви Рангелов пред БНР. 

Нападателят изгледа от трибуните на ст. "Васил Левски" загубата на Славия с 2:3 от Хайдук (Сплит). 

„Мачът беше много приятен. Аз съм изненадан, че отборът на Славия стои добре на терена. Жалко, че не можаха да си вкарат положенията, както и в първия мач. Можеше да направят и нещо повече.  Най-вече не им достигна опит, както и малко повече спокойствие в някои отигравания, но това ще си дойде с времето. Както виждаме, повече момчета са на 20-21-22 години. Съжалявам, че Славия не се класира. Аз съм българин преди всичко. Съжалявам и за Лудогорец, но това е футболът", коментира Рангелов.

"Малко или много знаем, че Хайдук е класа. Видя се и на терена. Държаха повече топката, опитваха се да правят това, което ние не можахме да направим и мисля, че заслужено продължават напред“, добави нападателят. 

Източник: Novsport

Последни новини