Директор на Берое: Предложили сме договори на Бандаловски и Алкан

Директор на Берое: Предложили сме договори на Бандаловски и Алкан

Novsport

30-04-2019, 08:10

Спортният директор на Берое Валентин Грудев обяви, че до една седмица ще има яснота относно играчите с изтичащи договори. Приоритет пред ръководството на заралии е задържането на Иван Бандаловски. Десният бек обаче е желан от ЦСКА.

"Разговаряли сме с всички, които имаме желание да останат. Смятам, че няма да има проблеми. Може би до една седмица ще се изяснят нещата. Водим преговори с тези играчи. Сред тях е Иван Бандаловски. Той много добре знае, че в крайна сметка Берое и треньорите му дадоха много.

С нас той отново стигна до националния отбор. В лицето на Томаш той знае какво се изисква от него и го изпълнява както трябва. Въпреки че е на 30 години, Бандаловски има надграждане в Берое. Водим преговори и с Алкан.

Възстановяванията на Вандерсон и Георги Ангелов вървят добре и най-вероятно и на двамата ще бъдат предложени договори. Смятаме, че имаме и добри момчета от школата, на които малко по малко трябва да им се дава шанс", сподели Грудев.

"Работата на треньорите си пролича. Това, което Томаш иска, се постигна, и то със самочувствие. Не само срещу Левски, а и с Черно море, Ботев и ЦСКА ние бяхме отборът, който постоянно диктуваше темпото", добави шефът при заралии.

"Чисто теоретически имаме шансове за третото място. Всичко може да стане. Играем си мач за мач. Няма смисъл да се правят сметки. Важното е да играем футбола, който го искат треньорите.

На трите провинциални тима ни се отнеха доста точки срещу така наречените грандове. Сега срещу Лудогорец излизаме мобилизирани, но те обаче ще дойдат още по-мобилизирани от всеки друг момент, защото знаят, че и в Стара Загора могат да загубят точки, и после срещу ЦСКА в София", добави Грудев.

Източник: Novsport

Последни новини