Днес става ясно дали Ники Михайлов се завръща в Левски

Днес става ясно дали Ники Михайлов се завръща в Левски

Novsport

21-11-2018, 09:59

 Днес става ясно дали Николай Михайлов ще се завърне официално в Левски. Както е известно, той мина успешно медицински прегледи при "сините" в понеделник, като се очаква да подпише договор. Изненадващото нещата зациклиха и такъв не беше подписан вчера, въпреки желанието на Спас Русев и Славиша Стояновоч, вратарят да започне тренировки.

Пичината за забавянето на договора са няколко точки в контракта, които двете страни трябва да уточнят на лична среща между тях, твърди "Спортал". Именно такава трябва да се състои между Спас Русев, Красимир Иванов и Николай Михайлов, след което завръщането на 30-годишния футболист в родния му клуб да бъде обявено официално.

Русев вече два пъти се среща с Михайлов на "Герена". Първо двамата гледаха контролата с Монтана (2:3), а ден по-късно собственикът запозна вратаря със Славиша Стоянович.

Ръководството иска от Михайлов да бъде в оптимална форма за старта на подготовката на 8 януари, за да се включи пълноценно в тренировъчния процес. Именно той се очаква да разреши проблемите през този сезон на вратарския пост, тъй като Божидар Митрев и Мартин Полачек загубиха доверието на своите шефове.

Източник: Novsport

Последни новини