Добри Митов: Най-трудно във футбола е да вкараш гол

Добри Митов: Най-трудно във футбола е да вкараш гол

Novsport

12-07-2019, 23:55

Трябва да работим върху завършващите удари. Най-трудно във футбола е да вкараш гол. За да отбележиш гол, трябват умения, качества, защото не са и много ситуациите, които един отбор създава. За съжаление допуснахме два елементарни гола”, коментира треньорът на ЦСКА Добромир Митов след равенството – 2:2, на „червените” срещу Етър.

„Не успяхме да задържим победата. Подценихме някои ситуации. След изравнителния им гол имахме положения и отборът стоеше добре. Вдигнахме се психологически и пак поведохме. В края на мача неоценихме един пас зад гърба и видяхте какво се случи", каза още специалистът.

"Леко подценихме ситуацията и не мога да си обясня защо. Предупредих футболистите, че Етър е солиден отбор, играещ футбол. Трябва да бъдем внимателни и да избягваме да си създаваме главоболия, така че ще анализираме това нещо”.

„Когато се прибрах от Австрия, споделих, че Митков има страхотно израстване. Момчето го затвърди и показа на цяла България, че сме били прави. Дано да продължава да радва ЦСКА и нас”, продължи Митов.

„Ще има промени за реванша с Титоград. Използваме всички налични футболисти – затова са тук. Нямаме право да подценяваме нито един отбор. При малко подценяване виждате какво се случва. Не мога да отговоря дали ще има нови футболисти”, завърши Добри Митов.

Източник: Novsport

Последни новини