Домовчийски: Щом сме обърнали мача, значи головете са паднали в точното време

Домовчийски: Щом сме обърнали мача, значи головете са паднали в точното време

Novsport

26-08-2019, 22:26

 Голмайсторът на Ботев (Враца) Валери Домовчийски коментира победата с 2:1 над Ботев (Враца). Домо отбеляза и двата гола за домакините на стадион “Христо Ботев” и донесе успеха на своя тим. 

"Доста трудно беше. Видяхте, че Етър играха добре и имаха доста ситуации. Ако си бяха вкарали положенията, щяхме да загубим. За наше щастие те пропуснаха, а ние се възползвахме от нашите шансове и заслужено победихме”, заяви Домовчийски.

“Може би ни липсваше агресия в началото. През второто полувреме излязохме променени и имаше повече агресия и желание. Засулжено стигнахме до нашите възможности и успяхме да победим. Щом сме обърнали мача, значи головете са паднали в точното време. Важното е, че зарадвахме нашите фенове”, допълни нападателят.

“При дузпата бях зад противников играч и не видях хубаво положението. От другата камера може би ще се види по-добре. Не видях точно какво се случи и не мога да коментирам. Всеки мач е тежък. Нямахме победа на нашия стадион, но дойде моментът и тук да победим. Тежко ще бъде срещу Лудогорец. Всеки мач е тежък. Излизаме да се надиграваме, да се борим и да вземем максимално точки. Надявам се да продължаваме да играем добре и да вървим напред. Важен е резултатът, а не кой ще вкара гол”, завърши Домо.

Източник: Novsport

Последни новини