Доскоршен шеф в Левски: Клубът прибърза със смяната на треньора, новото ръководство прави странни селекция

Доскоршен шеф в Левски: Клубът прибърза със смяната на треньора, новото ръководство прави странни селекция

Novsport

11-03-2019, 13:37

Бившият главен скаут на Левски – Кирил Вангелов, гостува в Студио „Дерби“. Той отговори на въпросите на водещия Георги Симеонов.

„Левски прибърза със смяната на треньора. Играчите са избирани спрямо Славиша Стоянович. Той каза, че с тези футболисти и с 2-3 попълнения ще бъде втори и близо до Лудогорец тази година, а през следващата ще се бори за първото място.

В Левски няма единна политика. Ето го, идва ново ръководство и почва една странна селекция. Люпко е уникален професионалист. Затова с посредствени футболисти беше първи. Славиша каза, че, ако младите в Левски са в Звезда, след 2-3 години ще бъдат продадени за 4-5 милиона евро.

Стойчо Стоев казваше в Левски, че футболистите не го впечатляват, защото е свикнал да работи със силни футболисти. Че идването му от Лудогорец при нас е крачка назад.

Паулиньо и Тиам дойдоха благодарение на мои лични контакти. За Тиам в 9 ч. ми звъни собственика и ми каза, че до час трябва да кажем дали го искаме. Аз го бях гледал. С Паулиньо същата работа. Гледах го в мач срещу Лудогорец. Бяхме му сложили малка откупна клауза, но г-н Русев каза, че ще я вдигне.

С Ники Митов гледахме 2 пъти Буш. Играеше свободно, разкрепостено. В момента той е притеснен. Белмонт никой не го харесва. Обаче Делио Роси каза, че ще спечелим много пари от него.

Давиде Мариани беше предложен на г-н Русев от мениджъра на Паулиньо. Вратарите в Левски се избират от треньора на вратарите. Италианецът даде списък с 6 човека. Аз го дадох на Вальо Захариев. В този списък Полачек беше първи.

Славиша Стоянович искаше Кристиян Димитров от Ботев Пд. Божинов го искаше, ако продадем Станислав Костов. Спас Русев се убеди, че българските мениджъри са едни прекупвачи“, коментира Вангелов.

Източник: Novsport

Последни новини