Драмите на "Герена" продължават! Футболистите се крият в съблекалнятa

Драмите на

Novsport

17-07-2018, 23:34

Футболистите на Левски, които отпаднаха още на старта в Лига Европа, се скриха в съблекалнята след реванша с Вадуц. "Сините" спечелиха с 3:2 у дома, но са аут след общ резултат 3:3 и повечето вкарани голове от съперника от Лихтенщайн.

Привържениците на Левски започнаха открито да изразяват недоволството си срещу Делио Роси в 75-ата минута на двубоя, когато започнаха скандиранията за оставка. Към треньорската скамейка дори полетяха седалки, а ядосани запалянковци тръгнаха заплашително към италианеца, което наложи намесата на полицията. 

Драмите продължиха и след края на мача. На футболистите им се наложи да се крият дълго време в съблекалнята, тъй като пред нея ги очакваха разгневени фенове, които сипеха ругатни по адрес на Роси и играчите му. Наложи се полицаите да отблъскват запалянковците, изтегляйки ги встрани от мястото, откъдето излизат футболистите.

Чак след като измина 1 час и 20 минути след последния съдийски сигнал, започнаха да се появяват играчи. Те обаче не желаеха да говорят пред чакащите ги журналисти. Единствено Аймен Белаид се спря за кратко пред репортерите.

Източник: Novsport

Последни новини