Дунав - Локо Пд (СЪСТАВИ)

Дунав - Локо Пд (СЪСТАВИ)

Novsport

09-12-2019, 15:56

Спортно-техническият щаб на Дунав Русе предвижда масова чистка. Тя ще влезе в ход от днес, часове преди мача с Локомотив Пловдив на Градския стадион. Двубоят е с начален час 17,00 часа, а в състава за него няма да влязат поне петима играчи, които не попадат повече в плановете на старши треньора Людмил Киров.

Възможно е в групата да попаднат шестима юноши, които да ги заменят. От щаба на Дунав отказаха да назоват имената.

 Според запознати в черния списък са попаднали Инкоом, Селеменев и Аясс, като се очаква той да бъде допълнен с още двама.

Георги Петракиев, Митко Русанов, Кристиан Върбанов, Симеон Иванов, Албер Силвиев и Борис Димитров пък са потенциалните юноши, които може да попаднат сред 18-те днес. Идеята на ръководството е напролет те да бъдат налагани все повече. Людмил Киров вече е започнал и работа по зимната селекция, като е набелязал футболисти от елита и Втора лига.

В същото време двамата защитници на Локомотив Пловдив Стивън Езе и Давид Малембана ще са на линия за днешното гостуване на Дунав Русе. Първият не игра за купата срещу Литекс заради наказание, а вторият пропусна последните две срещи заради вирус. Сега обаче те ще са на разположение на старши треньора Бруно Акрапович.

В Локо се надяват, че ще се върнат на победния път, след като в предишния кръг завършиха 0:0 у дома срещу Арда, а преди това паднаха от Лудогорец в Разград. Последният успех бе преди месец срещу Ботев Враца у дома - 2:0.

"Мачът е важен, защото не трябва да изпускаме повече точки. В следващия кръг ни чака и тежка битка с Левски у дома. Не трябва да изоставаме", коментираха от щаба на черно-белите.

 Дунав - Локо Пд 

Дунав : Макенджиев, Димов, Ковачев, Николов, Исаевски, Лазаров, Щерев, Кавалканте, Милчев, Ахмедов, Христов

Локомотив Пловдив: Луков, Малембана, Динис Алмейда, Езе, Петрович, Умарбаев, Карагарен, Томашевич, Г. Илиев, Д. Илиев, Ожболт

Източник: Novsport

Последни новини