Дунав няма право на грешка срещу Верея

Дунав няма право на грешка срещу Верея

Novsport

20-02-2019, 08:06

Треньорът на Дунав Людмил Киров заяви пред "Тема спорт", че русенци ги чака труден мач срещу Верея. Той сподели, че се е запознал с футболистите на старозагорци и е дал нужните указания на футболистите си.

Русенци катастрофираха на старта на полусезона - 0:3 от Етър на "Ивайло".

"Подготвяхме се много сериозно за двубоя срещу Верея. Ще бъде много тежък и труден мач. Това е новосформиран отбор, който показа добро лице срещу Лудогорец. Знам, че няма да ни бъде лесно, но с тези футболисти, с които разполагам, се надявам, че ще свършим работата на 100 процента.

Наясно съм с Верея. Още след края на двубоя ни с Етър започнах да събирам необходимата информация и запознах всеки отделен футболист с нея, за да добият представа срещу какъв съперник ще се изправят. Така че по тази тема нямаме никакви проблеми", заяви Киров.

"Всеки тим, който привлича по-голям брой футболисти, има нужда от адаптация, но при нас време за чакане няма, футболистите ни са наясно с целта, която стои пред Дунав. Всички знаят за какво става въпрос и нямам време за изчакване. Трябват ни победи и оставане в групата. Нямаме право на грешка", добави още треньорът на Дунав.

В същото време треньорът Олександър Севидов по всяка вероятност ще заложи на същите изпълнители срещу Дунав, с които стартира и в предишния двубой - нулевото равенство с Лудогорец на "Трейс Арена". Тогава старозагорци се представиха солидно в защита и не допуснаха поражение от орлите.

Единствената въпросителна е дали той няма да включи в игра от първата минута Станислав Маламов на мястото на Борислав Василиевич.

Източник: Novsport

Последни новини