Дунав продължава със селекцията

Дунав продължава със селекцията

Novsport

11-02-2018, 15:15

Бразилски нападател се е включил в контролата на Дунав срещу Лудогорец 2 в Разград вчера, съобщи изп. директор на русенци Ивайло Петков.

Тъмнокожият нападател Клаудио е пристигнал в България почти в навечерието на двубоя, но въпреки това е изиграл 60 минути в състава на русенци, започвайки мача в стартовия състав на Малин Орачев.

През следващата седмица той ще тренира с Дунав, като вероятно в контрола, или двустранна игра в четвъртък, ще бъде взето решение, дали клубът да подпише договор с бразилеца, пише dunavmost.com.

В понеделник в България най-сетне се очаква да пристигне и сенегалският нападател Мухамад Мустафа Н’ Дайе, който се присъедини късно към Дунав и почти без тренировки игра в мача срещу Шинник.

184-сантиметровият нападател със силен десен крак е играл в Слован Либерец, Бохемианс 1905, Фредерикстад и Елверум. Той обаче дълго време имаше проблеми с визата и не успя да се завърне в България с Дунав, като е бил спрян от турците на летището. 

Вероятно измежду тези двама нападатели Малин Орачев ще избира заместника на Мирослав Будинов, който водеше атаката на русенци през последните 3 години и половина.

През тази седмица Дунав парафира договори с други двама офанзивни футболисти. Подпис под контракт за година и половина сложи 25-годишния бразилски атакуващ халф Виктор Сандис, а за две години и половина - 23-годишният плеймейкър, алжиреца с френски паспорт Насим Зитуни.

Другите нови играчи в тима на Малин Орачев са защитниците Мартин Ковачев и Христо Лемперов.

Източник: Novsport

Последни новини