Дяков: Надявам се бързо да намерим общ език с новия треньор

Дяков: Надявам се бързо да намерим общ език с новия треньор

Novsport

17-06-2018, 09:15

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков сподели своите впечатления от подготовката дотук и работата с новия треньор бразилецът Пауло Аутуори. "Засега всичко е в реда на нещата. Тренираме доста интензивно, което е нормално за този етап от подготовката. Всеки треньор има своите нови изисквания и ние се опитваме да разберем тези на Аутуори. Надявам се, че бързо ще намерим общ език и ще правим това, за което ни плащат – да побеждаваме. При новия треньор е по-различно. Тренировките може би са малко по-интензивни, отколкото досега. Мисля, че се справяме добре. Важното е как ще протече и втория лагер, където вече ще имаме и контроил и то с качествени и силни съперници. Там вече трябва да избистряме и нашия стил на игра", каза халфът npeg Канал 3.

"Аутуори е сериозно име, има голяма визитка. Всички бразилци при нас казват, че за Бразилия наистина е много добър треньор. Ние сме свикнали да работим с такива наставници. Но важното е какво ще правим и ние на терена. Треньорът е само до терена", добави Дяков. Той коментира и новите попълнения в тима.

"Димо Бакалов го познавам, български играч е. Ще вдигне конкуренцията. Григоре няма какво да го коментирам. Национал на Румъния, добър централен защитник. Надявам се бързо да се впишат в отбора, тъй като ще имаме нужда и от двамата", заяви полузащитникът. Относно новия формат на ШЛ и амбициите в турнира бившият национал демонстрира завиден оптимизъм. "Предвид качеството на нашия отбор съм оптимист за влизането в групите на Шампионската лига. Важното е да направим добра подготовка и да се опазим от контузии. Тимът ни има класата да стигне далеч и дано имаме късмет и Господ да ни погледне и тази година", завърши Светослав Дяков.

Източник: Novsport

Последни новини