Дяков: Не изключвам Левски от битката за титлата, Моци бе обиждан от самото начало

Дяков: Не изключвам Левски от битката за титлата, Моци бе обиждан от самото начало

Novsport

14-04-2019, 21:41

„Не ги изключвам Левски от борбата за титлата, защото те имат добър отбор.“

Думите са на Светослав Дяков, след като Лудогорец победи „сините“ с 2:0 в София и дръпна пред тях с 9 точки на върха в класирането, изпреварвайки с три втория ЦСКА. 

“Мисля, че заслужено спечелихме. Допуснахме някои грешки в началото на мача. По-добрият отбор сме, но искам да изкажа поздравления и към тях, защото имаха доста кадрови проблеми, но на мен много ми харесаха техните млади момчета“, посочи капитанът на Лудогорец.

„Важното е, че спечелихме. Има още доста мачове. Левски имат добър отбор, но мисля, че ние сме най-добрият в първенството и разполагаме с най-добрите футболисти. И двата тима искаха да спечелят днес. Имаше сблъсъци и единоборства, но смятам, че всичко бе в рамките на нормалното“, каза той, а после бе помолен да коментира ситуацията със своя съотборник Козмин Моци, който вкара гол и го отпразнува пред феновете на Левски, за което бе изгонен.

„Мога да кажа само, че Моци бе провокиран от първата минута и беше обиждан. Той е голям човек и може да си направи равносметка как трябва да се държи, а нашият отбор е зад него.”

Източник: Novsport

Последни новини