Ейолфсон: С всеки мач забравям контузията

Ейолфсон: С всеки мач забравям контузията

Novsport

31-10-2019, 21:11

Всеки мач е крачка напред за мен. Забравям за контузията. Чувствам се все по-добре. Все още има определени неща, които да спазвам във фитнеса, но се чувствам далеч по-добре, заяви Холмар Ейолфсон след победата на Левски с 2:0 над Дунав.

„Изиграхме прилично първо полувреме. Имахме няколко много добри ситуации почивката, можехме да вкараме още два-три гола. Не бяха това обаче стандартите, които показахме през втората част. Най-важното е, че взехме трите точки”, каза още 29-годишният защитник.

"Имах и друг шанс по-рано, който не успях да вкарам. Акцентираме върху това, което Левски показва и в двете фази на играта. Добре координирани сме като отбор, успяваме да покриваме зоните на съотборниците си. Когато нещата сработят, всичко изглежда много добре, но в мига, в който изтървеш твоя човек, ситуацията се променя”, продължи Ейолфсон.

„Завръщането в националния тим на Исландия е голяма цел за мен. Предстоят ни два евроквалификационни мача. Мисля, че имам шанс да попадна в отбора, но нека видим какво ще се случи”, добави Ейолфсон.

Източник: Novsport

Последни новини