Екипите на Локо Пловдив за сезон 2018/2019

Екипите на Локо Пловдив за сезон 2018/2019

16-07-2018, 14:07

Това са новите екипи с които отборът на Локомотив Пловдив ще се подвизава през сезон 2018/2018 в Първа футболна лига. Те са изработени от дългогодишния им партньор в спортната екипировка - Uhlsport

Новите екипи са брандирани с логото на едно от водещите онлайн казина в България – ЕфБет. Добре е да отбележим, че тази компания е спонсор ѝ на други отбори от Първа лига - на ПФК Левски, ПФК Ботев Пловдив, ПФК Локомотив Пловдив, ПФК Берое, ФК Дунав Русе и шампиона „Лудогорец“. На гърба е изобразено логото на другия им спонсор – General Broker. Титулярният екип е в традиционните цветове на клуба – бяло и черно, докато за резервният екип от Uhlsport са заложили на елегантно черно-червено.

Отборът на Локомотив даже вече изпробва титулярният екип в мача им срещу ЦСКА 1948, който се проведе изминалия петък в 18:00 часа и беше спечелен от "смърфовете" с 2:1 с голове на Бирсент Карагарен и Филип Михалевич. Този мач също така беше ѝ официално представяне на "черно-белите" и те бяха шумно аплодирани от препълнения централен сектор на стадиона. Дали новите екипи ще донесат късмет и успехи на пловдивския тим, тепърва предстои да разберем, но едно е сигурно очаква ни много интересна футболна година в Първа лига.

Последни новини