Ел Маестро връща Десподов и Малинов за успех срещу Етър

Ел Маестро връща Десподов и Малинов за успех срещу Етър

Novsport

21-10-2018, 09:16

ЦСКА ще бъде доста променен в днешния мач с Етър в сравнение с последната среща на „червените" в Първа лига.

От Борисовата градина разкриха, че най-вероятно старши треньорът Нестор Ел Маестро ще направи 3-4 промени в титулярния състав, победил преди две седмици Септември с 3:0. Очаква се в стартовата единайсеторка да се завърне Кирил Десподов, който изненадващо беше оставен резерва срещу тима от „Красна поляна".

Най-вероятно тогава ставаше дума за някакво наказание заради загубата от Левски. Станислав Манолев също би трябвало да е титуляр, след като показа, че е в отлична форма срещу Септември, въпреки че се появи в игра само 12 минути преди края.

Най-голямата дилема на Ел Маестро е в атака. Очаква се при всички положения Али Coy да е титуляр срещу Етър. С играта си гамбиецът е притиснал до стената Мауридес, който започна впечатляващо на „Армията", но напоследък има огромно отстъпление в коефициента му на полезно действие. Нищо чудно Ел Маестро да промени схемата на 4-4-2, за да може и двамата да играят.

Националът Кристиян Малинов, който също остана на пейката срещу Септември, вероятно ще започне мача като титуляр за сметка на Бикел.

В същото време Етър иска да продължи силната си серия. „Виолетовите" влизат в мача със серия от пет поредни мача без загуба в първенството (три победи и две ремита), които изкачиха отбора до 7-ото място в класирането. Възпитаниците на Красимир Балъков вече два месеца не познават вкуса на загубата.

Етърци предпочетоха да не правят контрола в паузата на първенството и целенасочено се готвиха за днешния. Възстановен след контузия е защитникът Иван Скерлев и всички са на линия. Тимът няма да може да ползва единствено преотстъпените от ЦСКА Пламен Гълъбов и Никола Колев.

Главният мениджър Красимир Балъков обаче е убеден, че етърци ще играят освободени психически, защото всяка спечелена точка би била добре дошла.

Източник: Novsport

Последни новини