Ел Маестро: Всички сме много развълнувани, нямаме търпение мачът с Левски да започне

Ел Маестро: Всички сме много развълнувани, нямаме търпение мачът с Левски да започне

Novsport

25-09-2018, 21:06

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро остана доволен от победата над Монтана за Купата. "Армейците" победиха с 2:0 като гости и се класираха за 1/8-финалите в надпреварата.

"Откакто бе изтеглен жребият, знаехме, че ще е трудно. Така че не бяхме изненадани. Трудно ни бе първите 60 минути. Последният половин час бяхме физически доминанти. Имахме повече пространства, беше ни по-лесно да играем. Много съм доволен. Продължаваме напред. Много съм щастлив за всички футболисти.

Първият гол бе много важен. Обичам да вкарваме от ъглови. След като поведохме, вече не бяхме нервни. Беше по-лесно да завършим мача.

Разликата между двете полувремена бе в Монтана. Бяха много компактни, тичаха здраво и ни бе трудно да ги пробием през първото полувреме. През втората част силата им започна да намалява. Имахме повече пространства да играем. След като поведохме, психологическото предимство бе на наша страна и вече бе лесно.

Доволен съм от играчите. Стипица направи дебют с важно спасяване. Силен мач за него. Някои много важни футболисти не започнаха мача. Доволен съм от всички.

Мауридес и Евандро са приятели и извън терена. Не е лоша идея да имаш двама бразилски нападатели.

Нядявам се това, че ние и Левски сме на първо и второ място,  да означва, че ще дойдат още повече фенове на стадиона от обичайното. Това е най-важната дата в българския футбол. Всички сме много развълнувани и нямаме търпение мачът да започне", коментира Ел Маестро.

Източник: Novsport

Последни новини