Ел Маестро: Имахме повече качества, отколкото късмет

Ел Маестро: Имахме повече качества, отколкото късмет

Novsport

19-07-2018, 22:46

ЦСКА продължи във втория предвварителен кръг на Лига Европа, след драматичен успех над Рига. „Армейците“ стигнаха до успеха след изпълнение на дузпи.

“Много съм щастлив, че продължаваме във втория кръг. Очаквах дота по-рано да решим нещата. Можехме да играем по-добре.

Рига показаха, че са много силен отбор. Те са по средата на сезона. Респект за играта им.

Рига граха почти по същия начин както в първия мач. По-сложно днес беше, защото получихме гол от корнер и Тиаго получи червен картон. Рига има характер.

Вярвах, че отбележим гол. Но не стана. Дузпите са лотария. Щастлив съм, че имахме повече качества, отколкото късмет.

Ние не сме тренирали дузпи. Това или го можеш, или не. Рига тренираха дузпи вчера, но не им помогна. Важно е да нзаеш, че можеш да разчиташ на пет човека. Радвам се, че не ме подведоха. Знаех, че Десподов, че вкара и затова му дадох да бие петата дузпа.

Трябва да възстановим играчите колкото се може по скоро за мача с Локомотив (Пд). Не ни помогна това, че играхме продължения. Но се надявам, че в следващите седмици този цикъл ще продължи.

Мисля, че ще вземем още един или двама нови. Но никой още не е подписал. Трябва да питате ръководството с кои ще подпишем. Аз съм само треньор.

Познавам добре Адмира Вакер. Различен отбор от Рига – по-класен. Гледах ги в последните седмици, защото сега няма да имаме толкова време“, коментира наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро.

Източник: Novsport

Последни новини