Ел Маестро: Левски ще има малко преимущество в дербито

Ел Маестро: Левски ще има малко преимущество в дербито

Novsport

22-09-2018, 22:30

Всеки мач е труден. Това е сериозна седмица за нас, имаме три трудни мача. Доволен съм от първата стъпка. Не мисля, че сме играли достатъчно мачове за да кажем дали сме добри  дома или навън. Просто мачовете, които не спечелихме, бяха навън. Това е случайност. Ще се опитаме да се справим по-добре следващият път. За мен не е притеснение за мен. Няма значение къде играем. Това заяви треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро след успеха с 2:0 над Ботев Враца.

"Както казах, много важна седмица ни предстои и за разлика от повечето отбори от елита, имаме много труден мач във вторник. Естествено и дербито с Левски в събота. Ще се нуждаем от всички", добави специалистът.

"Не мисля, че в което и да е дерби, има фаворит. Левски има малко преимущество, защото нямат кой знае колко труден мач в сряда. Но това е късметът на жребия. Срещу Левски е дерби, ще опитаме да намерим начин да спечелим, какъвто и да е той."

Треньорът на "Армейците" заяви, че контузията на Рафаел Енрике е сериозна и ще липсва от терена поне още 4 седмици. "Със сигурност няма да е скоро, това е голяма загуба за нас. Контузията в Рига е много сериозна. Има нужда от поне още 4 седмици."

"Честно казано, не видях първия гол много добре. Видях, че няма засада, но не видях действията на вратаря. Взимаме всичко, което мжем. Това са големи шансове."

Източник: Novsport

Последни новини