Ел Маестро: По-добри сме от Левски, но титлата е мечта (ВИДЕО)

Ел Маестро: По-добри сме от Левски, но титлата е мечта (ВИДЕО)

Novsport

17-12-2018, 19:35

По-добри сме от Левски и класирането го доказва, обави треньорът на ЦСКА Несто Ел Маестро в специално интервю за Канал 3. Сърбинът също така е на мнение, че ако „червените” успеят да станат шампион ще бъде голяма изненада.

"Определено сме по-добре от Левски и таблицата с класирането показва това. Продължаваме да не сме на същото ниво като Лудогорец, класирането показва и това. Мисля, че позицията ни е реална и мнението ми е, че точките не са много реалистични. Не вярвам в конспиративни теории, но имахме липса на късмет. Ако в България имаше система ВАР позициите щяха да са същите, но Левски щеше да е много по-далеч от нас с точките", коментира той. 

"Да бием Лудогорец ще е... не мога да кажа чудо, но една много голяма изненада и ще шокираме хората в Европа. Всички ще говорят за това. Не е невъзможно, но ще е нещо, за което всички ще говорят. Това е една от причините да съм тук, защото харесвам такъв тип предизвикателства. Мечтите понякога се случват, но както знаете не много често. Други клубове са го правили в други първенства, но тук е малко по – трудно и не се очаква", продължи Ел Маестро. 

Източник: Novsport

Последни новини