Ел Маестро: Футболистите са по-уверени от мен

Ел Маестро: Футболистите са по-уверени от мен

Novsport

15-08-2018, 10:55

Треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро говори при заминаването на тима за Копенхаген.

„Настроението в отбора е добро. Все още се надяваме, че може да направим нещо в реванша. Ние все още сме живи в сблъсъка. Ще видим какво ще се случи утре вечер“, сподели Ел Маестро.

„Едвин Джеси пътува с нас. Станислав Манолев също ще пътува с нас. Джеси е почти готов. Той тренира с нас вчера. Шансовете му да играе не са малки“, добави той.

„Г-н Солбакен може да говори, каквото иска. Аз съм сигурен, че той в никакъв случай няма да ни подцени. Той е добър треньор и е много опитен.“

„Може би напрежението върху нас ще бъде по-малко в сравнение с първия мач, но не знам дали това е добре. Ние няма какво да губим вече. Никой не очаква от нас да продължим напред. Трябва да се възползваме от шансовете, които се открият пред нас“, продължи треньорът на ЦСКА.  

„Футболистите по някаква причина са много по-уверени от мен, че е възможно да отстраним Копенхаген.“

„Трябва да играем много емоционално, но в същото време трябва да се контролираме. Не смятам, че Божидар Чорбаджийски заслужаваше червен картон в първия мач. Ако погледнем по-генерално в нашите мачове, играем малко по-емоционално, отколкото трябва. 4 червени картона в 5 мача не е нормално. За тези картони не са причина единствено съдиите“, допълни специалистът.

„Не знам кога Жоржиньо и Жеферсон ще бъдат в състояние да се завърнат, но техните контузии не са толкова тежки. Жоржиньо все още е в процес на диагностициране, но най-оптимистичният сценарий за него е да се завърне в игра до няколко седмици, а не няколко месеца. Аз съм малко по-притеснен за Жеферсон, защото той вече трябваше да се върне в игра, но почувства отново болки. Бодуров и Малинов са много важни за мен и за отбора. Аз им казах, че ние все още имаме шансове да продължим напред в турнира. Резултатът от първия мач не е добър за нас, но шансовете ни все още са живи“, каза още Ел Маестро.

Източник: Novsport

Последни новини