Ел Маестро: Ще подходим сериозно към Рига (ВИДЕО)

Ел Маестро: Ще подходим сериозно към Рига (ВИДЕО)

Novsport

21-06-2018, 11:42

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро заяви, че всички в отбора осъзнават колко важно е участието в евротурнирите след няколкогодишна пауза и ще подходят максимално сериозно към мачовете срещу латвийския Рига в първия квалификационен кръг на Лига Европа.

Според него ЦСКА е изтеглил най-трудния съперник спрямо противниците на другите български представители в Европа, но треньорът е на мнение, че Рига е преодолим отбор.

Ел Маестро познава добре евентуалния съперник на тима ни във втория квалификационен кръг - Адмира Вакер Мьодлинг от Австрия. Той обаче разкри, че трябва внимателно да разучи австрийците, защото след края на изминалия сезон 5-6 играчи са напуснали отбора, а нови 5-6 са заели техните места и тимът ще разглежда различно през новия сезон.

Специалистът сподели, че ЦСКА разполага с добър състав, но за никого не е тайна, че тимът има нужда от още един нападател.

Той коментира и най-новото попълнение в отбора - Борис Секулич. Ел Маестро е щастлив, че словашкият национал вече е част от ЦСКА, защото той е бил най-добрият футболист в най-добрия отбор в Словакия и може да играе на всички позиции в защита.

Източник: Novsport

Последни новини