Ето защо майката на детето, което Дяков целуна, отказа да го поздрави (ВИДЕО)

Ето защо майката на детето, което Дяков целуна, отказа да го поздрави (ВИДЕО)

Novsport

06-05-2018, 17:57

 Стана ясна причината, поради която майката на детето, което капитанът на Лудогорец Светослав Дяков целуна по време на гостуването на ЦСКА (0:0), отказа ръкостискане с играча на разградчани.

Дамата, която се казва Малина, се свърза с Gong.bg, за да разкаже своята история и по този начин да сподели какво я е подтикнало към такава реакция. Малина коментира, че историята всъщност се е заробила преди около месец, когато се състоя шампионатната среща между двата тима на „Лудогорец Арена". Дамата разказва, че тогава капитанът на „зелените" отправил неприличен и обиден жест към публиката на ЦСКА В последствие тя комуникирала с него и изразила своето възмущение, а той изявил готовност да се извини.

По време на срещата между ЦСКА и Лудогорец на Националния стадион в София, при смяната си Дяков тръгна към детето на Малина, което е в инвалидна количка, и го целуна по челото. В последствие футболистът подаде ръка и на Малина, но тя отказа.

Пред Gong.bg жената обясни, че не приема това за извинение и не скри, че е обидена от поведението на играча на разградчани. Тя запита защо Дяков не поискал извинение пред Сектор Г като заяви, че тя лично е щяла да иде с него. Редакцията се извинява за възникналото недоразумение относно липсата на информация съпътстваща видяната на тв-екрана случка

Източник: Novsport

Последни новини