Етър има интерес Барса да продаде Мане, разкри Лъчо Танев

Етър има интерес Барса да продаде Мане, разкри Лъчо Танев

Novsport

21-09-2018, 23:57

Етър има финансов интерес Мане да бъде продаден от Барселона, разкри мениджърът Лъчезар Танев, който изгледа мача на "виолетовите" с Берое от трибуните на ст. "Ивайло". Танев е в основата на идването на Аласана Мане във Велико Търново.

"Дойдох не толкова да гледам Аласана Мане, а защото Краси Балъков от доста време ме кани да гледам Етър. Мане още не е във форма, три месеца не е тренирал, имаше проблеми с документите. Трябва му доста време да поработи, за да влезе в ритъм. Един играч като него, който има качества, ако не е в кондиция, няма как да ги покаже", обясни импресариото.

„Барселона има 38 играчи във втория си отбор, на 10-12 трябва да се даде шанс да играят в други отбори. Подписаха с него нов договор, надяват се, че е добре да държат правата му. Виждат в него бъдеще", добави той.

„Етър изигра много добър мач, можеше в последните минути по-добре да се справи. Отборът беше много близо до това, което има като възможности. Добри контраатаки, добра игра. От Берое очаквах повече – с техните амбиции очаквах да доминират повече. В нашия футбол има и динамични мачове като днешния, но нивото на играчите е такова, че трудно може да се изисква голяма класа. Затова се пропускат и голови положения, затова се допускат и лесни голове. Самото желание и борбата се харесват на хората. Да гледаш такъв мач не е загубено време", продължи Лъчо.

"Стадион „Ивайло” е едно от местата, където се създава отлична атмосфера и можеш да гледаш добър футбол. Коректна публика, такива места в провинцията са хубави, Стара Загора също е футболен град. Дано Етър има късмет и да продължава така в Първа лига", добави Танев.

Източник: Novsport

Последни новини