Жега и задух очаква Локо Пд при гостуването на Ботев Вр

Жега и задух очаква Локо Пд при гостуването на Ботев Вр

Novsport

28-07-2019, 07:57

Ботев Враца приема днес от 18:45 часа Локомотив Пловдив в двубой от третия кръг на efbet Лига.

Старши треньорът на Ботев Враца Сашо Ангелов заяви, че очаква изключително тежък мач срещу пловдивчани, които в четвъртък победиха Спартак Търнава за Лига Европа, а преди това сразиха и Славия за първенство. Смърфовете са под пара, но това не плаши наставника на врачани. "Това, че Локо Пловдив победи в Лига Европа, не променя нищо. Мачът пак ще се играе. Акрапович не е случаен човек. За нас това, че победиха, е по-лошо, защото ще ги стимулира още."

"Здрав, корав мач при тежки метеорологични условия. Който издържи, той ще спечели. Долу-горе решихме нещата с малката група, която имахме досега", добави Ангелов. По време на мача се очаква изключително топло и задушно време.

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович възнамерява да запази някои от титулярите си за реванша със Спартак Търнава в днешното гостуване на Ботев Враца. Мачът в Словакия е в четвъртък. Заради сгъстения цикъл босненецът ще направи някои рокади. Очаква се Георги Илиев да започне сред титулярите вместо Ален Ожболт. В центъра на защитата Езе ще отстъпи мястото си на Малембана, а Бахтич се очаква да смени Умарбаев. Елитон също  може  да   получи шанс за изява.

Акрапович е на мнение, че този сгъстен цикъл от мачове ще държи в кондиция всички и ще види на кого от резервите може да разчита. С оглед малкото резерви се очаква Локо да се подсили с две нови попълнения в най-скоро време.

Източник: Novsport

Последни новини