Желан от Левски: Мислиха ме за контузен, не беше вярно

Желан от Левски: Мислиха ме за контузен, не беше вярно

Novsport

04-03-2019, 22:02

Френският полузащитнил Ервин Онженда говори пред френските медии за многото му пристани, до които е стигал в своята кариера. Онженда бе силно желан от българския Левски през зимата на 2018-а година, като лично за неговото привличане настояваше тогавашния треньор на „сините” Делио Роси.

Италианският специалист дори пожела Онженда да се яви на проби в тима по време на зимния лагер в Малта, но в крайна сметка контузия спря трансфера на лявото крило. Той бе свободен агент тогава, след като приключи с холандския Цволе, а после реализира трансфер в Реал Мурсия, като сега се състезава за румънския Ботушани.

Бившият футболист на френския Пари Сен Жермен дори асистира за един от головете на румънците в една от контролите на тима в Турция през 2019-а година – срещу Лудогорец.

„Не е истина, че съм ходил на проби в отбор от Хърватия. През зимата на 2018-а година отидох на проби в българския Левски. Те не ме оставиха, защото имах болки в коляното. Наистина беше така, но болката бе търпима и можех да тренирам. После ме отпратиха, след като лекарят им ми каза, че имам скъсан менискус. Това не беше вярно”, довери Ервен Онженда пред медиите във Франция.

Източник: Novsport

Последни новини