Заги: Мачът на „Тича” трябваше да завърши наравно

Заги: Мачът на „Тича” трябваше да завърши наравно

Novsport

20-04-2018, 22:27

"Направихме една грешка при първия гол, но до този момент контролирахме срещата. Двубоят трябваше да завърши наравно. Ударихме греда и направихме още 3-4 добри удара, но нямахме късмет.”

Това заяви наставникът на Славия след поражението с 0:2 от Черно море в първия ма от XXXI кръг на елита. Златомир Загорчич заложи на доста експериментален състав с оглед на предстоящия идната седмица реванш от полуфиналите на турнира за Купата на България срещу Ботев Пловдив, а след двубоя с „белите” намекна, че ще остане в Славия и след края на сезона. 

„Доволен съм с оглед на многото промени. Играхме така, както искам, макар на моменти да загубихме концентрация и оттам дойдоха проблемите. Говорим си го постоянно това нещо, но често се получава”, каза Заги и бе запитан кой ще е вратарят на Славия срещу „канарчетата”. 

„Който заслужава, той ще пази срещу Ботев. Успяхме да вкараме гол като гости, който ни дава шанс да останем в двубоя.  Трябва да сме умни и да не получим попадение, като цяло е необходимо да изиграем много силен мач. Лекарите ще кажат на кои ще мога да разчитам, но няма да рискувам здравето на нито един състезател. Футболистите ни не са свикнали да играят през три дни, сега мислим само как да възстановим момчетата”, допълни Загорчич и намекна, че ще остане в Славия след лятото, когато настоящият му договор изтича. 

„Надявам се да сме готови през следващия сезон да изиграем по-силни мачове. Постепенно ще вкараме млади момчета, затова взехме трима юноши на подготовката. Те заслужават, имат качества и се надявам, че ще направят добри кариери.”

Източник: Novsport

Последни новини