Загорчич: Допускаме тъпи голове

Загорчич: Допускаме тъпи голове

Novsport

05-04-2019, 22:22

Треньорът на Славия Златомир Загорчич сподели, че отборът му получава „тъпи” голове в ранните минути, както стана и на мача срещу Локомотив Пловдив – 1:1.

Все пак „белите” се върнаха в мача и изравниха в средата на второто полувреме, като Заги довери, че му се е понравила играта на отбора му.

„Доволен съм след първите 20 секунди. След гола на Локомотив, не мога да разбера, говорим си в съблекалнята за първите минути колко са важни, а сега ни вкараха за броени секунди. На полувремето говорихме и се върнахме в резултата. Взехме една точка и продължаваме. Като игра, съм доволен”, започна Загорчич.

„Радват ме добрите ни игри, но от друга страна допускаме тъпи ранни голове след наши груби грешки. Там трябва да работим повече и се надявам нататък да спрем с тези неточности и да си побеждаваме”, акцентира треньорът.

„За да спрат тези голове, трябва да сме по-концентрирани. Няма друго нещо. Има спокойствие при нас, но при гола им имаше спад на концентрацията. Не очакваш, че ще ти вкарат гол в 20-ата секунда. Получи се подценяване и така стана за наше съжаление”, завърши Загорчич.

Източник: Novsport

Последни новини