Загорчич: Искам всеки мач да играем по този начин

Загорчич: Искам всеки мач да играем по този начин

Novsport

17-08-2018, 23:15

Треньорът на Славия Златомир Загорчич остана доволен от победата с 2:0 срещу Дунав. Той имаше забележки за представянето през първата част, но похвали футболистите си за играта им след почивката и заяви, че иска във всеки мач да играят по този начин.

“Доволен съм от трите точки, но не и от играта ни през първото полувреме. Искам всеки мач да играем по този начин. Днес напрежението бе голямо след двете поредни загуби в първенството и отпадането от евротурнирите. Беше видимо през първата част големия страх и пазенето от единоборства. За наш късмет успяхме да си спечелим мача и смятам, че бе напълно заслужено. Ако съперникът бе повел, за нас щеше да е много по-трудно да се върнем в мача. За наш късмет Жоро пак успя да спаси дузпата. Второто полувреме след гола Славия вече приличаше на това, което бе преди месец”, заяви Загорчич.

Той коментира и предстоящия мач с Лудогорец, като заяви, че разградчани са фаворит.

“Независимо колко мача има в евротурнирите, Лудогорец си остава фаворит срещу нас. Те имат достатъчно футболисти. Ние днес бяхме с група от 18 човека - с толкова разполагаме. Даже Йомов беше контузен. Милчо през цялата седмица имаше температура. имаме много вътрешни проблеми с контузии. Стерякис също. Разполагаме с малко хора, но днес играчите показаха, че могат да правят това, което тренираме от началото на първенството”, допълни сърбинът.

Източник: Novsport

Последни новини