Загорчич: Сам си бръкнах в окото

Загорчич: Сам си бръкнах в окото

Novsport

13-04-2018, 22:21

Треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира случилото се през второто полувреме на мача срещу Пирин (Благоевград), когато фен на домакините хвърли бутилка с вода по него.

“Бутилката ме удари в рамото, а не по главата. Аз сам си бръкнах в окото, без да искам. Сега има малка болка, но не е нищо сериозно”. Треньорът се изказа критично срещу част от публиката на Пирин и най-вече тази част от феновете, които скандираха по негов адрес: “Сърбе на върбе”. 

“Ядосват ме хората по стадионите, които не разбират нищо и викат такива неща. Това е един от най-големите геноциди, били са убити над половин милиона сърби”, коментира Загорчич.

“Показахме характер и това ме радва най-много. Противникът играеше с дълги пасове и внасяше напрежение в наказателното ни поле. Ние направихме много хубави комбинации, а явно сме и добре подготвени физически, щом в последната минута успяхме да направим контра с петима футболисти на пълен спринт. Всяка победа е важна за нас. Искам винаги да излизаме с тази нагласа”, добави сръбският специалист.

Източник: Novsport

Последни новини