Загорчич: Чакаме Тасевски и Кирилов в Турция (ВИДЕО)

Загорчич: Чакаме Тасевски и Кирилов в Турция (ВИДЕО)

Novsport

14-01-2019, 23:25

Спряганите за нови попълнения на Славия – Радослав Кирилов и Дарко Тасевски, ще се присъединят към тима по време на лагера в Турция. Това обяви пред Канал 3 треньорът на "белите" Златомир Загорчич.

Днес Славия проведе последна тренировка на родна земя преди заминаването си за Анталия. Занимание с тима проведе и вратарят Георги Георгиев, който ще смени Антонис Стергиакис, ако гръцкият страж бъде продаден в чужбина. Отборът ще пътува утре сутринта за Анталия с група от 26 футболисти. 

"Радослав Кирилов ще пристигне при нас в Турция – на 17-ти или 18 януари. От това, което знам и съм говорил с президента, нещата с Ради вече са готови. Положението с Дарко Тасевски е същото. Той също трябва да дойде на 17-ти или 18 януари. Очакваме ги, двамата да се добре физически, за да играят силен сезон и да помогнат на Славия. Няма да е зле да вземем по един футболист на всеки един пост. Ако продадем футболисти, тогава ще търсим нови", разкри треньорът на Славия.

Загорчич сподели, че президентът на клуба Венцеслав Стефанов преговаря с чужди клубове за продажбата на Галин Иванов и Стергиакис.

"Това е въпрос към президента Венцеслав Стефанов. Аз знам, че има интерес и се преговаря за техен трансфер. Аз искам всички да отидат в чужбина, да вземат някой лев. Да, за съжаление за нас ще бъде трудно, те са добри футболисти. От друга страна, те гледат да си оправят живота финансово. Това е целта на всеки един футболист – да играе в чужбина, в по-силните първенства и да изкарва пари", сподели Загорчич.

Славия заминава за Анталия утре сутринта, като отборът ще изиграе 6 контролни срещи на турска земя. 

Източник: Novsport

Последни новини