Звезди на Ботев и Локо ще наградят призьорите на детски турнир в Пловдив

Звезди на Ботев и Локо ще наградят призьорите на детски турнир в Пловдив

Novsport

08-01-2019, 15:28

На 10-13 януари в Пловдив ще стартира за първа година детския иновативен блиц футболен турнир СУПЕР СТАРС КЪП 2019 . Организатор на турнира е Футболна Академия Супер Старс – Пловдив. Футболният форум ще се проведе в новата зала – АТРИМ АРЕНА и в него ще вземат участие общо 28 отбора разпредели в две възрастови групи за деца родени през 2010г. и 2011г., които ще играят мачове във формат футбол 7 и футбол 5. Правилата са иновативни за турнири организирани в България и са заимствани от турнири провеждани в Германия, Холандия и други западно-европейски страни.

Едни от най–добрите детски футболни школи и академии в страната ще премерят сили: Славия София, Царско Село София, Национал София, Витоша 13 София, Ферион София, Барса Бг София , Шампион София, Локомотив Пловдив, Ботев Пловдив, ФА Супер Старс – Пловдив, Кронос Пловдив,  Пловдив Сити, Шампион Стара Загора, Хебър Пазарджик, Орлета Пазарджик и Беломорец Асеновград.  

Всички отбори ще получат отличия, както и индивидуални награди за най – добре представилите се участници и много изненади от организаторите.  Водещ на церемонията по закриване на турнира ще бъде известния в Пловдив Стефан Лозанов , а призовите ще бъдат връчвани от футболисти на Локомотив Пд и Ботев Пд .

Източник: Novsport

Последни новини