Избраха Димитър Илиев за №1 в Локо (Пловдив)

Избраха Димитър Илиев за №1 в Локо (Пловдив)

Novsport

16-12-2018, 14:38

Димитър Илиев бе избран за Футболист №1 на Локомотив Пловдив за 2018 година. Това стана по време на 13-ата поред Черно-бяла Коледа, която се проведе в Конгресния център на Панаира.

Капитанът на Локомотив получи най-много гласове в анкетата, която вървеше близо месец сред "черно-белите" привърженици. Той бе награден с картина на художника Дани Стефанов, който също е голям фен на отбора.

Втори в класацията остана Бирсент Карагарен, а трети се нареди вратарят Мартин Луков.

Наградата за най-красив гол за 2018 година отнесе словенецът Ален Ожболт за попадението си срещу Витоша (Бистрица) на Лаута.

Специален гост на Черно-бялата Коледа бе героят на Локомотив от 2004 година Нешко Милованович, който получи шампионския си плакет от фенклуба.

Наборите 2003 и 2007 от ДЮШ  на Локомотив бяха наградени за постижения през изминалата година. По-големите стигнаха до полуфинал на Държавното първенство, а по-малките станаха първенци в регионалния шамионат и участваха във финалния кръг на Държавното.

На церемонията отличия получиха и техните треньорите Даниел Димитров (набор 2003) и Аян Садъков младши (набор 2007), като неговата награда прие настоящия треньор на набора Николай Греков.

Индивидуално отличие пък получи играчът от набор 2006 Слави Грозев.

Източник: Novsport

Последни новини