ИЗВЪНРЕДНО: Гриша Ганчев готви мощен удар!

ИЗВЪНРЕДНО: Гриша Ганчев готви мощен удар!

Novsport

17-10-2018, 21:35

След като спази обещанието си да плати 8 милиона лева за емблемата на ЦСКА, Гриша Ганчев е на път да осъществи още един голям удар, научи репортер на NOVSPORT. Според нашата информация собственикът на "червените" планира грандиозна селекция през зимата, за да може титлата да се завърне на "Българска армия". 

В момента главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов е в Бразилия. Там той гледа различни футболисти, които може да подсилят "червените" след Нова година. Според запознати Гриша Ганчев е поискал от него да намери класни попълнения, които да повишат значително нивото на тима за решителните плейофи в първенството на Първа лига след 1 април.

ЦСКА направи добър удар с привличането на Фернандо Каранга, който беше продаден за много пари в Китай. Очакванията са доказаният специалист по трансферите Стойчо Стоилов да намери играчи с подобен профил, които не само да помогнат в битката за титлата, но в последствие да донесат и голям финансов дивидент на "Армията". Нещо, което Гриша Ганчев е доказал през годините, че може да прави!

Източник: Novsport

Последни новини