ИЗВЪНРЕДНО: Гриша Ганчев стартира селекцията за Шампионската лига!

ИЗВЪНРЕДНО: Гриша Ганчев стартира селекцията за Шампионската лига!

Novsport

05-03-2018, 21:48

ЦСКА води свирепа битка за титлата с Лудогорец и това се вижда от всички фенове на футбола в България. Според информация на NOVSPORT, собственикът на "червените" Гриша Ганчев гледа с няколко хода напред и вече подготвя грандиозната селекция за атака на групите в Шампионската лига или Лига Европа през лятото. Той е влязъл във връзка с влиятелни мениджъри от Стария континент и подготвя нечувана инвазия на трансферния пазар. С една единствена цел  - завръщането на славния ЦСКА сред елита на Европа!

Според нашата информация в момента се подготвят четири много силни трансфера на футболисти, като двама от тях играят (макар и не като титуляри) във Висшата лига. Става въпрос за централен защитник и разиграващ халф. Другите двама са ляво крило и голаджия от първенства в Топ 6 на Европа, като вторият е гласен за партньор или алтернатива на Фернандо Каранга.

Според информацията на NOVSPORT, за привличането на новите футболисти няма да бъдат жалени средства, като разходите може да достигнат до около 3 милиона евро. Но цената си заслужава, още повече, ако ЦСКА направи така желания от "червена България" пробив и влезе в групите на Шампионската лига или Лига Европа. Това ще означава претъпкани със запалянковци стадиони, пари от рекламни и телевизионни права и т.н.и т.н. Все неща, които може да изстрелят ЦСКА в нова орбита и то само след броени месеци...

Източник: Novsport

Последни новини