ИЗВЪНРЕДНО: Задава се огромен скандал, ЦСКА заплашен от изхвърляне от Първа лига

ИЗВЪНРЕДНО: Задава се огромен скандал, ЦСКА заплашен от изхвърляне от Първа лига

Novsport

25-05-2019, 09:22

Шефовете на футболния Черно море вероятно ще изпратят сигнал до БФС заради съмненията си, че ключови техни футболисти са играли за ЦСКА, пише Гонг.

Скандалът гръмна вчера, когато варненци пристигнаха с юноши в Разград, където играха в последния си мач с Черно море, короновал „орлите“ за 8-ми път.

Припомняме, че от състава бяха изхвърлени Георги Илиев, Георги Китанов, Иван Дюлгеров, Петър Витанов, Виктор Генев и Пламен Димов. Те усъмнили клубните шефове при домакинската загуба с 1:3 от ЦСКА. Целият тим бил подложен на детектор на лъжата, а резултатите излезли малко преди последното дерби за сезона.

Има обаче съмнения, че това не е единственият мач на тима на Гриша Ганчев, който е съмнителен. Ако се получат и други такива сигнали в централата на БФС, поведението на отбора и неговите шефове ще бъдат гледани под лупа и може да се стигне и до изхвърляне от елитната група.

Снощи направи впечатление и нервното поведение на дясната ръка на Гриша Ганчев още от времето на Литекс Стойчо Стоилов, който се тросна пред журналистите и не искаше да отговори на конкретен въпрос по горещата тема.

Източник: Novsport

Последни новини