ИЗВЪНРЕДНО: Левски чака отговор от Ники Михайлов до 24 часа, предложен му е договор за 2 г.

ИЗВЪНРЕДНО: Левски чака отговор от Ники Михайлов до 24 часа, предложен му е договор за 2 г.

Novsport

30-05-2019, 12:35

Левски води преговри да задържи в отбора двама футболисти, разкри днес Павел Колев на пресконференцията за представяне на новия треньор на сините Петър Хубчев.

Става въпрос за младия казахстански национал Йеркебулан Сайдахмет и за вратаря Николай Михайлов.

„Разговори се водят със Сайдахмет и с Николай Михайлов. С Ники сме говорили вече няколко пъти, като още първия беше конкретен.

Днес или утре ще се срещнем, за да дообсъдим някои неща и ако той е съгласен – ще остане за още 2 г. в тима.

Търсим обаче още един вратар, защото искаме конкуренция на този пост и Михайлов няма проблем с това, съгласен е”, заяви Колев.

Директорът на Левски разкри и имената куп футболисти, които са с изтичащи договори и те няма да бъдат подновени. Сред тях са Яблонски, Цветкович и Утонджи, а се търсят варианти клубът да се освободи и от Нашименто и Ривалдиньо.

"Договорите на Давид Яблонски, Жерсон Кабрал и Милош Цветкович изтичат и няма да бъдат подновени. Богдан Вашчук си тръгва, той беше под наем до края на сезона. Седрик Унтонджи няма да получи нов договор и също си тръгва.

Преди няколко дни по взаимно съгласие прекратихме договорите със Серджиу Буш, Антони Белмонт и Луи Нганиони. На Виана му изтича договорът и няма да получи нов. С Нашименто и Ривалдиньо имаме уговорка с тях да не се присъединяват към лагера на Левски, защото им търсим нови отбори и на тях", заяви Колев.

Източник: Novsport

Последни новини