ИЗВЪНРЕДНО: Ники Михайлов остава в Левски

ИЗВЪНРЕДНО: Ники Михайлов остава в Левски

Novsport

01-06-2019, 15:30

Националният вратар на България Николай Михайлов подписа договор с Левски до 30 юни 2021 година.

Така сагата около неговото бъдеще завърши в последния ден на настоящия му контракт със "сините".

Стражът, който е на лагер с "лъвовете" преди мачовете с Чехия и Косово, се срещна с изпълнителния директор Павел Колев на базата в "Бояна".

Шефът на 26-кратните шампиони донесе договора, който и двете страни подписаха, a впоследствие вратарят публикува снимка в една от социалните мрежи. 

Интересното е, че Михайлов не е получил увеличение на заплатата, а остава при досегашните си условия.

Както е известно, той се завърна на стадион "Георги Аспарухов" в края на ноември след пауза от 12 години.

"Много съм щастлив, че оставам в родния клуб. Надявам се, че предстоят много по-добри моменти за Левски и мен. Новият треньорски щаб и ръководството правят много промени, за да зарадваме великите ни фенове. Именно демонстрираната любов от тях към мен през тези месеци е основната причина да преподпиша още сега", сподели Михайлов пред Sportal.bg.

„Наистина съм благодарен и приятно изненадан от топлото посрещане, от подкрепата и обичта към мен, показани през тази пролет. Това е много важно за мен. Няма да казвам нищо ново, но историята на клуба и феновете на Левски не заслужават това, което се случва през последното десетилетие. Мечтаем да върнем Левски на върха. Знаем, че няма да е лесно, че имаме нужда от много неща и много работа, но вярвам, че предстоят по-добри дни за всички, които обичат клуба.“

Източник: Novsport

Последни новини