ИЗВЪНРЕДНО: Сериозен проблем за феновете на ЦСКА

ИЗВЪНРЕДНО: Сериозен проблем за феновете на ЦСКА

Novsport

23-07-2019, 10:18

ЦСКА ще остана без ценната подкрепа на привържениците си за гостуването на Осиек за мача от Лига Европа. "Червените" са домакини в четвъртък на "Българска армия", а седмица по-късно гостуват в Хърватия. 

ЦСКА обаче няма да бъде подкрепян от голяма част от най-верните си привърженици. От фракцията "Анималс" съобщиха, че няма да има екскурзия до Хърватия, тъй като има сериозен проблем с транспорта.

Феновете споделят, че само една фирма се е съгласила да превозва привържениците на ЦСКА, но при последното пътуване с техен автобус те претърпяха пътни инциденти. Именно това натежа за решението да не бъде организирана екскурзия до Хърватия.

Ето и пълният текст на съобщението на червените фенове:

Армейци,

Както доста от вас знаят, един от автобусите от екскурзията ни за Подгорица имаше технически проблем както на отиване, така и на връщане. Поради постоянно насаждания отрицателен имидж в медиите и инциденти от далечното минало, свързани с феновете в България, фирмата, притежател на автобуса, бе единствената, която имаше желанието да осъществи превоз на футболни привърженици.

В последните дни за жалост попаднахме на още един неприятен ПТП инцидент, свързан с въпросната фирма, което наклони везните окончателно. Здравето и сигурността на всички вас са били и ще бъдат винаги на първо място при организирани от "Сектор Г" пътувания, затова ви информираме, че екскурзия до Осийек няма да има. Благодарим за разбирането!

Източник: Novsport

Последни новини