ИЗВЪНРЕДНО: "Синя" България възстана срещу Делио Роси!

ИЗВЪНРЕДНО:

Novsport

01-04-2018, 21:44

Делио Роси допусна първа загуба като треньор на Левски насред стадион "Георги Аспарухов" и това, в контекста на недоброто представяне на "сините" под негово ръководство веднага отприщи масово недоволство сред "Синя България". В социалните мрежи изобилства от мнения и критики срещу италианеца, като в общия хор се включиха водещи и уважавани журналисти като Желю Станков, Иван Тепавичаров, Георги Алипиев, Светлин Йочев, Виктор Вутов и други, които са доказали през годините своята коректност и отстояване на лична позиция.

Всеобщото мнение е, че Левски не е направил и крачка напред под ръководството на Роси и не се вижда "светлина в тунела", ако той остане начело на отбора. Подобно мнение отстояват и над 90 процента от феновете на "сините", които пишат в социалните мрежи.

При това положение остава енигма реакцията на собственика Спас Русев, който на няколко пъти обяви, че стои изцяло зад италианския специалист. Дали търпението на бизнесмена ще продължи да бъде безпределно или ще се стигне до някакво друго решение, предстои да разберем. Но на Левски предстоят два много тежки мача в разстояние на няколко дни - гостуване на Ботев (Пд) и първи полуфинал за Купата на България срещу ЦСКА.

Източник: Novsport

Последни новини