ИЗВЪНРЕДНО: Спас Русев привика Делио Роси

ИЗВЪНРЕДНО: Спас Русев привика Делио Роси

Novsport

04-03-2018, 09:28

Собственикът на Левски Спас Русев е привикал на спешна среща треньора Делио Роси, съобщават колегите от Топспорт. Това ще стане утре, като специалистът ще трябва да даде обяснение за лъкатушенията в играта на "сините". Вчера те отново се представиха невзрачно и завършиха 0:0 с Берое на стадион "Георги Аспарухов".

Още по-притеснително от резултата бе поведението на отбора, който за цял мач отправи само един точен удар в очертанията на противниковата врата. Така бе повторено "постижението" от домакинския мач с Ботев (Пд), когато се стигна до победа с 1:0 след случаен рикошет в 89-та минута.

В същото време в социалните мрежи феновете на Левски изразяват масово недоволството си от Делио Роси. Според тях италианецът не е подобрил с нищо играта и резултатите на отбора, независимо от направената мащабна селекция през последните месеци. Мнозина призовават Спас Русев да смени треньора, но това поне на този етап няма да стане.

Роси има записана клауза от 500 000 евро в договора си за предсрочно освобождаване през първата му година в Левски. Освен това на 18 март предстои първият от серията пет мача с ЦСКА и собственикът едва ли ще рискува с подобен ход. Освен това Спас Русев обяви в интервю за NOVSPORT наскоро, че има пълно доверие на Делио Роси и той ще има достатъчно време да се докаже на Герена.

Източник: Novsport

Последни новини