Изгонен от ЦСКА: Ел Маестро не ми даде шанс да покажа какво мога

Изгонен от ЦСКА: Ел Маестро не ми даде шанс да покажа какво мога

Novsport

23-01-2019, 22:17

Защитникът на Септември Александър Дюлгеров заяви, че не е получил шанс да покаже какво може от треньора на ЦСКА Нестор Ел Маестро и затова е взел решение да напусне. Той първоначално имал намерение да се бори за мястото си при "червените", но след като дори не е попадал в групата, е решил да поеме по друг път.

"При положение, че дори не попадах в групата за мен беше по-добре да напусна. Аз съм на 28 години и сега е моментът да играя. Още като дойде Нестор Ел Маестро имаше разговори, след това също. Аз останах да се боря за своето място, но не получих възможност. Това си е тяхно решение, което аз уважавам, все пак това е част от футбола", каза Дюлгеров пред "Спортал".

"В Септември атмосферата е доста добра. Има доста млади момчета, с други пък сме играли заедно преди. Харесва ми обстановката, в момента условията ни за подготовка са добри, така че се надяваме изпълним целта си да останем в Първа лига, а да не забравяме и че все още участваме в турнира за Купата на България", обясни още Александър.

Източник: Novsport

Последни новини