Израелци отмъкват ас на Локо (Пд) без пари

Израелци отмъкват ас на Локо (Пд) без пари

Novsport

28-03-2019, 10:03

 Хърватинът Игор Банович е на път да използва по отличен начин престоя си в Локо (Пд) и да се уреди с добър трансфер от лятото. Халфът изнесе силни мачове през пролетта и е предизвикал интереса на клубове от Израел, които са говорили с неговите мениджъри за възможността да го вземат след края на сезона. Той е атрактивна опция и заради това, че договорът му с „черно-белите“ изтича и за него няма да се налага да бъде плащана трансферна сума.

Банович е основна част от плановете на Бруно Акрапович и играе без смяна. Хърватинът изнесе най-добрия си мач, откакто дойде на „Лаута“ при победата с 4:1 над Дунав. Той се отчете с гол и две асистенции в този двубой. Интересното е, че другото попадение, което Игор реализира с черно-белия екип отново бе във вратата на русенци. Той се разписа при равенството 2:2 в края на 2017 г. За двата сезона в Пловдив халфът, който през май ще навърши 32 години, изигра общо 32 мача. Сега за неговия тим отново предстои двубой с Дунав и ще има нов шанс да блесне.

Освен в Израел, има вариант, при който Банович да заиграе и за клуб от Казахстан от лятото.

В лагера на Локо в момента няма контузени освен Мустафа Абдулахи, който е аут до края на сезона. Наказан за срещата с Дунав утре е Абделхаким Буна, който има натрупани картони.

Източник: Novsport

Последни новини